Bargh

انجام پروژه برق

پیش می آید که در صنعت برق پروژه های کارفرما اساتید تعریف می گردد که پیمانکار تخصص کافی برای انجام آن را ندارد. از طرفی به علت کمی وقت توان کافی برای یافتن مراجع معتبر و مطالعه جهت یادگیری را ندارد. مثلا پروژه ای در صنعت برق تعریف می گردد که نیاز به انجام پروژه با انسیس یا انجام پروژه با فلوئنت می باشد که اغلب مهندسین رشته مهندسی برق در این نرم افزارها ضعیف می باشند. گروه حامی پیپر با داشتن تجربه کافی در ارائه مشاوره جهت انجام پروژه و دارا بودن متخصصین مجرب توان ارائه مشاوره و یا تدریس برای انجام هرچه بهتر پروژه صنعتی یا انجام پروژه را دارد.
Electrical Engineering

مرکز تخصصی انجام پروژه های برق در ایران

به همراه دوستان خود کسب و کار کوچکی راه انداخته تا با انجام پروژه های مرتبط با رشته خود کسب درآمد کنید؟ گاها در انجام پروژه خود به مواردی بر میخورید که از توان شما خارج و یا مرتبط با رشته شما نمی باشد؟ خیلی از پروژه های صنعتی نیاز به گروه مهندسین از رشته های مختلف را دارد. برای مثال پروژه های زیادی هستند که بین رشته برق و مکانیک، برق و ابزار دقیق و ... مشترکات زیادی دارد. گروه حامی پیپر با داشتن مجرب ترین کارشناسان و متخصصان رشته مهندسی برق قادر است تخصص خود را برای انجام هرچه بهتر پروژه های شما در اختیار بگذارد.

انجام پروژه برق

ارائه مشاوره جهت انجام پروژه های مهندسی برق با نرم افزارهایی نظیر متلب، مکسول، مدلیسم، سیمولاتور، کوآرتوس، دیگ سایلنت HFSS ،CST ،psim و …

ارائه مشاوره و همفکری برای انجام پروژه های برق در فیلدهای زیر امکان پذیر می باشد:

کارشناسان و متخصصان مهندسی برق حامی پیپر آمادگی دارند انجام پروژه های تخصصی مهندسی برق شما را با نرم افزارهایی نظیرCST،ISE Simulator ،MATLAB ،Quartus ،Modelsim HFSS ، ADS، Maxwell ،digsilent ، psim…  بر عهده گرفته و با بهترین کیفیت ، مناسب ترین قیمت و در کوتاهترین زمان به عهده گرفته و تحویل شما عزیزان دهند.
برخی از نرم افزارهای تخصصی رشته مهندسی برق:

برخی از خدمات تخصصی قابل ارائه مهندسی برق:

  • طراحی کوپلر، سیرکولاتور، مقسم توان
  • شبیه سازی کانال مخابراتی از قبیل کانال نویزی و کانال فیدینگ
  • شبیه سازی سیستم ارسال و دریافت مخابراتی، مسایل مربوط به مدولاسیون
  • شبیه سازی سیستم موجبری
  • شبیه سازی سیستم کدینگ منبع و کانال
  • تحلیل مسایل در حوزه ی پردازش سیگنال
  • تحلیل صدا و آنالیز پارامتر سیگنال صدا
  • طراحی آنتن
انجام پروژه برق

معرفی رشته مهندسی برق

رشته مهندسی برق

مهندسی برق زیرمجموعه‌ای از مهندسی است که به مطالعه و کاربردهای مرتبط با الکتریسیته، الکترومغناطیس و الکترونیک می‌پردازد. می‌توان مهندسی برق را به دو قسمت عمده تقسیم کرد: بررسی و طراحی سیستم‌های انتقال و تبدیل انرژی الکتریکی ؛ و یا بررسی و طراحی سیستم‌های الکترونیکی برای پردازش و انتقال اطلاعات، نظیر رایانه‌ها، سامانه‌های مخابراتی، مدارهای مجتمع، رادارها و نظایر آن. به بیان دیگر، مهندسان برق از الکتریسیته یا برای انتقال انرژی و یا برای پردازش اطلاعات استفاده می‌کنند. فراگیرتر شدن استفاده از انرژی الکتریکی و افزایش نیاز به انتقال و نیز پردازش سریع‌تر اطلاعات، مهندسی برق را به یکی از مهم‌ترین و پرتقاضاترین زمینه‌های مهندسی و صنعت تبدیل کرده است.

اهمیت و جایگاه مهندسی برق در جامعه

اگر نگاهی به اطرافمان بیندازیم، انبوهی از وسایل برقی را خواهیم دید. امروزه زندگی بدون وسایل الكتربكی غیر ممكن شده است. پس برای استقلال و همگامی با رشد جهانی نیازمند متخصصانی هستیم كه با اندوختن توشه علمی به كسب تكنولوژیهای جدید اقدام كنند. با نگاهی اجمالی به صنعت در می یابیم كه در ابتدا (از رنسانس با قرن بیستم) تمام ابزارها و صنایع، مكانیكی بوده اند و مهندسی عموماً به طراحی و ساخت این وسایل مكانیكی اطلاق می شد، اما با به كارگیری الكتریسیته در صنایع، از حجم ابزارها و دستگاهها كاسته شد و صنایع پیچیده تر گردید. رشته برق در آغاز با مكانیك همراه بود و الكترو مكانیك خوانده می شد، اما با رشد و پیشرفت چشمگیر این رشته، رشته برق راه خود را از مكانیك جدا كرد و به عنوان یك رشته مستقل مطرح گردید. با توجه به وسعت صنعت برق و پیشرفت زیاد آن، این رشته خود به چند گرایش تقسیم شده است. به دلیل استقبال بی نظیر از این رشته در 30 سال اخیر، برجسته ترین استعدادها به این رشته جذب شده اند. این به نوبه خود باعث ارتقای سطح علمی و پژوهشی و اعتبار روز افزون دانشگاه های ایران در جهان شده است. هم اكنون، دانشكده های برق كشور به لحاظ كادر علمی و امكانات، در حدی قابل مقایسه با دانشگاه های معتبر دنیا هستند. كامپیوتر به عنوان یك وسیله الكتریكی، از مصنوعات و تولیدات رشته برق است. در گذشته، مسایل مربوط به كامپیوتر در رشته برق مطرح می گردید، اما با گسترش روز افزون آن، اینك از رشته برق جدا شده است و به عنوان یك رشته مستقل مطرح گشته است. با این حال، دانشگاه هایی هنوز این دو را یك رشته حساب می كنند كه یك دانشكده به آن اختصاص می دهند. رشته كامپیوتر از دو بخش تشكیل می شود، سخت افزار و نرم افزار، گرایش سخت افزار، به مسایل الكترونیكی و فنی كامپیوتر توجه دارد، اما گرایش نرم افزار، به برنامه نویسی و نحوه كاربرد و استفاده از كامپیوتر در مصارف مختلف مربوط می گردد. از این تعریف معلوم می شود كه بخش سخت افزار، بیشترین شباهت را با رشته برق دارد و دانشجویان رشته برق از تبحر خاصی در مسایل مربوط به آن بهره مند هستند. بدین رو كسانی كه به جنبه سخت افزار كامپیوتر علاقه مند هستند، می توانند با انتخاب دروس اختیاری خود (ضمن تحصیل در رشته برق)، با این حوزه نیز آشنا گردند. رشته برق در مقطع كارشناسی به چهار گرایش؛ مخابرات، كنترل، قدرت و الكترونیك تقسیم می شود. دانشجویان در ابتدا بدون تعیین گرایش و همگی تحت عنوان رشته برق به تحصیل می پردازند. متقاصیان هر گرایش پس از گذراندن دروس پایه و اصلی، با توجه به معدل دروس گذرانده شده و ظرفیت و توان علمی هر دانشكده به انتخاب گرایش می پردازند.

توانایی‌های لازم برای داوطلبان رشته مهندسی برق

الف) توانایی علمی: "مهندسی برق نیز مانند مابقی رشته های مهندسی بر مفاهیم فیزیکی و اصول ریاضیات استوار است و هر چه دانشجویان بهتر این مفاهیم را درک کنند، می توانند مهندس بهتری باشند. در این میان گرایش الکترونیک وابستگی شدیدی به فیزیک بخصوص فیزیک الکترونیک و فیزیک نیمه هادی ها دارد. در گرایش مخابرات نیز درس فیزیک اهمیت بسیاری دارد زیرا دروس اصلی این رشته بخصوص در شاخه میدان شامل الکترومغناطیس و امواج می شود."

داشتن ضریب هوشی بالا و تسلط کافی بر ریاضیات، فیزیک و زبان خارجی از ضرورتهای ورود به این رشته است.
ب) علاقمندیها: دانشجوی برق باید ذهنی خلاق و تحلیل گر داشته باشد. همچنین به کار با وسایل برقی علاقه داشته باشد چون گاهی اوقات با دانشجویانی روبرو می شویم که در ریاضی و فیزیک قوی هستند اما در کارهای عملی ضعیف اند. چنین دانشجویانی برای رشته های مهندسی مناسب نیستند و بهتر است رشته های ذهنی و انتزاعی مثل ریاضی یا فیزیک را انتخاب کنند.

گرایش های کارشناسی مهندسی برق

  • مهندسی برق گرایش قدرت
  • مهندسی برق گرایش کنترل
  • مهندسی برق گرایش الکترونیک
  • مهندسی برق گرایش بیوالکتریک
  • مهندسی برق گرایش سیستمهای دیجیتال
  • مهندسی برق گرایش مخابرات

گرایش های کارشناسی ارشد مهندسی برق

  • مهندسی برق گرایش مخابرات
  • مهندسی برق گرایش کنترل
  • مهندسی برق گرایش الکترونیک
  • مهندسی برق گرایش قدرت
  • مهندسی برق گرایش پزشکی(بیوالکتریک)
  • مهندسی برق گرایش مکاترونیک

زمینه‌های اشتغال رشته مهندسی برق

گر چه رشته برق به گرایش هایی تقسیم شده كه دانشجو حداكثر در یك زمینه تخصص می یابد اما برنامه های آموزشی طوری تدوین شده كه دانشجو را برای كار در هر چهار گرایش آماده می كند و دانشجویان می توانند با قدری مطالعه بیشتر در گرایش های دیگر نیز به كار بپردازند. بازار كار رشته برق وسعتی به اندازه تمام وسائل برق دارد و این یك شوخی نیست. كافیست مثال ها را بخوانید تا به بازار كار پی ببرید البته مثال ها مربوط به گرایش های رشته برق است. شناخت، نحوه عملكرد و چگونگی نگهداری و بهره برداری، تجزیه و تحلیل و طراحی سیستم های مخابراتی، مكانیزم بلندگوها، ارتباطات تلفنی بین شهرها و سراسر كشور، فیبرنوری، ارتباطات موبایل، ارتباطات رادیویی، ارتباطات بی سیم، محاسبه مكان های مناسب برای نصب تقویت كننده، خطوط انتقالی، امواج مایكروویو، آنتن، دستگاه های فرستنده و گیرنده، چگونگی پردازش و بازیابی امواج و سیگنال های دریافتی، اینترنت انتقال داده ها، ارتباطات ماهواره ای و ساخت رادارها، اصول رادار و ردیابی، ارتباطات مخابراتی بین یگان های نظامی درگرایش كنترل، كنترل دمای كوره، كنترل دور الكترو موتور، كنترل موشك، هواپیما، سفینه، ارتفاع آب و كنترل جریان و ولتاژ یك سیستم در گرایش قدرت كلیه امور مربوط به خطوط انتقال برق، عایق كاری، فشار ولتاژ، فاصله كابل ها، جنس دكل، ارتفاع دكل، ترازیستورها، آشنایی با روش های توزیع و پخش جریان در یك كارخانه، ساختمان یا یك شهر در گرایش الكترونیك، بردهای كنترل آسانسور، بردهای كنترل فرایندهای شیمیایی، بردهای كنترل، دستگاه های صنعتی، طراحی مدارهای الكترونیكی.

دوره کارشناسی

در طی دوره کارشناسی در برنامه‌ریزی جدید، دانشجو ملزم به گذراندن حداقل ۱۴۰ واحد شامل دروس پایه، عمومی، اصلی و تخصصی شامل اجباری و اختیاری می‌باشد. این برنامه‌ریزی برای ارائه در ۸ ترم تحصیلی تدوین شده است.
هر واحد نظری معادل ۶۱ ساعت تدریس و هر واحد آزمایشگاهی معادل ۸۴ ساعت کار عملی آزمایشگاهی در یک نیمسال است.
متوسط طول دوره کارشناسی مهندسی برق ۸ نیمسال است. هر نیمسال از ۵۱ هفته تدریس تشکیل شده است و در انتهای هر نیمسال نیز یک دوره ۲ هفته‌ای به امتحانات پایان نیمسال اختصاص دارد.

گروه الکترونیک

الکترونیک نوین به وجود آورنده سیستم‌ها و ابزارهای پیچیده‌ای است که در بسیاری از مصارف زندگی روزمره و شاخه‌های مختلف صنعت، پزشکی و مهندسی مورد استفاده قرار می‌گیرند.
هدف از ارائه این مجموعه تربیت کارشناسانی در زمینه شناخت نحوه عملکرد، چگونگی نگهداری، بهره‌برداری، تجزیه و تحلیل و طراحی سیستم‌های الکترونیکی در واحدهای مختلف صنعتی و خدماتی کشوراست.
برای این منظور، در این مجموعه دانشجویان با فیزیک و ادوات نیمه‌هادی، ساختمان و طرز کار عناصر الکترونیکی مانند انواع ترانزیستورها، دیودها و مدارهای مجتمع و نیز آنالیز مدارها و سیستم‌های الکترونیکی آشنا می‌شوند. جهت تجزیه و تحلیل این سیستم‌ها از روش‌های کلاسیک و نیز از روش‌های مبتنی بر محاسبات کامپیوتری استفاده فراوان می‌شود.
دروس کارشناسی گرایش الکترونیک علاوه بر آشنا کردن دانشجویان با اصول شاخه الکترونیک، به‌گونه‌ای برنامه‌ریزی شده‌اند تا دانشجویان را برای ادامه تحصیل در مقاطع بالاتر نیز به نحو مطلوب آماده نمایند. فهرست دروس تخصصی گرایش الکترونیک در ذیل آمده است.
برنامه تخصصی اجباری این گرایش مشتمل بر ۶۲ واحد درسی است. البته دانشجویانی که علاقه‌مند به آشنایی بیشتر با مطالب این گرایش باشند، می‌توانند علاوه بر این دروس، در دروس مقطع کارشناسی ارشد گرایش الکترونیک نیز به‌صورت اختیاری ثبت‌نام نمایند.

گروه سیستم‌های دیجیتال

طی چندین دهه، گسترش استفاده از سیستم‌های دیجیتال در کلیه سطوح به‌خصوص در گرایش‌های مهندسی برق و سایر رشته‌های مهندسی به وضوح دیده می‌شود. نظر به اهمیت این موضوع از یک طرف و احتیاج فراگیر کلیه سیستم‌های صنعتی به کنترل و پردازش دیجیتال از طرف دیگر، نیاز مملکت به متخصصین مجرب در این زمینه محرز می‌گردد.
لذا، مهندسین برق کارشناسانی با تخصص اصلی در مهندسی برق – گرایش سیستم‌های دیجیتال با هدف ایجاد توانایی مطلوب جهت طراحی، به‌روزآوری و نگهداری این‌گونه سیستم‌ها هستند. چنین کارشناسانی به‌عنوان مهندس" برق و متخصص در سیستم‌های دیجیتال از امکانات ذهنی و طراحی بالایی برخوردار خواهند بود.
هدف این گرایش آشنایی فارغ‌التحصیلان آن با تجزیه و تحلیل و همچنین طراحی مدارها و سیستم‌های دیجیتال در سطح تراشه، سیستم‌های نهفته دیجیتالی، سیستم‌های کامپیوتری پیشرفته با تأکید بر به‌کارگیری مغزافزار در کاربردهای مختلف مهندسی برق است.
فارغ‌التحصیلان این گرایش می‌توانند در محدوده سخت‌افزار، نرم‌افزار، شبکه و امنیت داده‌ها و یا کاربردهای سیستم‌های دیجیتال متبحر گردند.
دروس کارشناسی گرایش سیستم‌های دیجیتال علاوه بر آشنا نمودن دانشجویان با اصول سیستم‌های دیجیتال، به‌گونه‌ای برنامه ریزی شده‌اند تا دانشجویان را برای ادامه تحصیل در مقاطع بالاتر نیز به نحو مطلوب آماده نمایند.
فهرست دروس تخصصی گرایش سیستم‌های دیجیتال در ذیل آمده است.
همان‌گونه که ذکر شده، برنامه تخصصی اجباری این گرایش مشتمل بر ۶۲ واحد درسی و آزمایشگاهی است.
البته دانشجویانی که علاقه‌مند به آشنایی بیشتر با مطالب این گرایش‌اند، می‌توانند علاوه بر این دروس، در دروس متنوع مقطع کارشناسی ارشد گرایش سیستم‌های دیجیتال یا برخی دروس دانشکده‌های دیگر نیز به‌صورت اختیاری ثبت‌نام نمایند.

گروه قدرت (سیستم‌های انرژی الکتریکی)

سیستم‌های انرژی جهت تبدیل انرژی‌های موجود در طبیعت (به شکل اولیه) به انرژی‌های قابل مصرف، برای ارضاء اهداف بشر، تکامل یافته‌اند. انرژی‌های موجود در طبیعت شامل: سوخت‌های فسیلی (به‌عنوان مثال، نفت، زغال‌سنگ و گاز)، انرژی‌های تجدید پذیر (مثل باد، خورشید، جذر و مد و زمین گرمایی) و انرژی هسته‌ای هستند.
از میان انرژی‌های قابل مصرف، انرژی الکتریکی به علت سهولت انتقال، کنترل و تبدیل به دیگر انرژی‌ها و به‌عنوان یکی از باکیفیت‌ترین و مطمئن‌ترین انواع انرژی جایگاه ویژه و منحصر به فردی پیدا کرده است، به طوری که امروزه انرژی الکتریکی به‌عنوان انرژی محرک در کاربردهای مختلف صنعتی از سیستم‌های مخابراتی و کامپیوتری گرفته تا کوره‌های ذوب فلزات و صنایع بزرگ به کار گرفته می‌شود.
گرایش قدرت (سیستم‌های انرژی) در مهندسی برق به کلیه مسائل مرتبط با تولید، انتقال، توزیع و تبدیل انرژی الکتریکی به شکل قابل استفاده توسط مصرف‌کنندگان اختصاص دارد.
پیشرفت سریع تکنولوژی و به‌کارگیری صنایع حساس کامپیوتری در تجهیزات صنعتی، نیاز به تأمین مطمئن، باکیفیت و قابل رقابت انرژی از یک طرف و استفاده از تولیدهای پراکنده و اتصال به شبکه‌های فرامرزی از طرف دیگر سیستم‌های کلاسیک قدرت را با مسائل پیچیدهٔ جدیدی نظیر سیستم‌های جدید مدیریت در بازار برق، پایداری و امنیت شبکه به هم پیوسته، برنامه‌ریزی، بهره‌برداری، کنترل بهینه شبکه، پایایی شبکه، کیفیت برق و برنامه‌ریزی بهره‌برداری بر اساس برداشت اطلاعات بهنگام از تجهیزات فشار قوی مواجه ساخته است.
به منظور تأمین نیروی متخصص در زمینه‌های مختلف سیستم‌های قدرت و انرژی، دانشجویان در این گرایش با مسائل مختلف ذیل آشنا می‌گردند.
• اصول طراحی، برنامه‌ریزی و تحلیل سیستم تولید، انتقال و توزیع در کنار بهره برداری، برنامه‌ریزی و تحلیل (ماندگار و گذرای سریع) شبکه قدرت
• مطالعات پایداری دینامیک، گذرا و حفاظت سیستم‌های قدرت
• مدیریت، کنترل و ارزیابی قابلیت اطمینان شبکه‌های قدرت
• مسائل تجدید ساختار و بازار برق
• تولیدهای پراکنده و انرژی‌های تجدید پذیر و مسائل مرتبط با سیستم‌های توزیع
• مدل‌سازی، طراحی و کنترل ماشین‌های الکتریکی و ترانسفورمرها
• الکترونیک قدرت
• کیفیت برق و ادوات FACTS
• طراحی و هماهنگی سیستم‌های عایقی فشار قوی
• برداشت اطلاعات بهنگام از تجهیزات فشار قوی جهت برنامه‌ریزی بهره‌برداری و سرویس
دروس کارشناسی مهندسی برق- گرایش قدرت (سیستم‌های انرژی الکتریکی)، علاوه بر آشنا نمودن دانشجویان با این سیستم گسترده و در حال رشد، آنان را برای ادامه تحصیل در مقاطع بالاتر در مهندسی برق آماده می‌سازد.
برنامه تخصصی اجباری این گرایش مشتمل بر ۴۲ واحد درسی و پروژه است که در ذیل آمده و دانشجویان علاقه‌مند به آشنایی بیشتر با مباحث مربوط به این گرایش می‌توانند در دروس متنوعی که قرار است از این پس ارائه شوند ثبت‌نام نمایند.
در کشور ما که سرزمینی سرشار از منابع انرژی است بهترین راه مصرف و یا مبادله انرژی تبدیل آن به انرژی الکتریکی می‌باشد، این تخصص جایگاه و نقش ویژه‌ای را در توسعه و پیشرفت کشور عزیزمان ایران ایفا می‌نماید و با توجه به رشد سریع این صنعت در کشور (که نرخ آن بالاتر از ۰۱% در سال می‌باشد) زمینه‌های اشتغال فراوانی برای فارغ‌التحصیلان این گرایش در بخش دولتی و خصوصی وجود دارد.

گروه کنترل

در سیستم‌های پویا نظیر سیستم‌های الکتریکی، مکانیکی و بیولوژیکی که متغیر با زمان بوده و اغتشاشات متعددی نیز بر آن‌ها اثر می‌کنند، مسئله کنترل خودکار و تغییر رفتار سیستم برای نزدیک کردن پاسخ‌های آن‌ها به مقادیر مطلوب مورد نظر می‌باشد.
هدف از گرایش کنترل در دانشکده مهندسی برق، آشنایی دانشجویان با چگونگی تحلیل و مدل‌سازی سیستم‌های پویا و معرفی اصول طراحی و نحوه استفاده از سیستم‌های کنترل خودکار برای بهبود رفتار این گونه سیستم‌ها می‌باشد.
به علاوه، با توجه به قابلیت‌های نوینی که در طی دهه‌های اخیر در پردازش اطلاعات توسط کامپیوتر به وجود آمده است، کاربرد کامپیوتر در شبیه‌سازی رفتار سیستم‌های پویا قسمتی از برنامه آموزشی مجموعه کنترل را تشکیل می‌دهد.
کاربرد سیستم‌های مختلف کنترل در کارخانه‌ها و مراکز صنعتی و واحدهای خدماتی، نیروگاه‌ها، سیستم‌های هوا فضایی، مهندسی پزشکی و حتی اقتصاد و مدیریت صنعتی، بخشی از کاربردهای متنوع مجموعه کنترل در صنایع مختلف است.
دروس کارشناسی گرایش کنترل علاوه بر آشنا کردن دانشجویان با اصول کنترل، به‌گونه‌ای برنامه‌ریزی شده‌اند تا دانشجویان را برای ادامه تحصیل در مقاطع بالاتر نیز به نحو مطلوب آماده نمایند. فهرست دروس تخصصی گرایش کنترل در ذیل آمده است.
همان‌گونه که ذکر شده، برنامه تخصصی اجباری این گرایش مشتمل بر ۴۲ واحد درسی است.
البته دانشجویانی که علاقه‌مند به آشنایی بیشتر با مطالب این گرایش باشند، می‌توانند علاوه بر این دروس، در دروس مقطع کارشناسی ارشد گرایش کنترل به‌صورت اختیاری نیز ثبت‌نام نمایند.

گروه مخابرات

با توجه به نقش روزافزون ارتباطات و انتقال اطلاعات در زندگی بشری و نیز تنوع صنایع مخابراتی در داخل کشور، تربیت کارشناسانی متخصص در زمینه‌های شناخت نحوه عملکرد و چگونگی نگهداری و بهره‌برداری، تجزیه و تحلیل و طراحی سیستم‌های مخابراتی از اهمیت بسزایی برخـوردار است.
در مجموعه کارشناسی مخابرات، تحت عناوینی همچون سیستم‌های مخابراتی، مخابرات دیجیتال، پردازش سیگنال، آنتن، میدان‌ها و امواج، انتشار امواج، خطوط انتقال، ماکروویو، سیستم‌های تلویزیون، مخابرات نوری، شبکه‌های مخابرات کامپیوتری، رادار و مخابرات ماهواره‌ای، دانشجویان مسائل و فنون انتقال اطلاعات در سیستم‌های رادیویی، کابل‌ها و فضا را مورد مطالعه قرار داده و علاوه بر آن درباره قطعات، مدارها و سیستم‌های مختلفی که در مخابرات به کار برده می‌شود آموزش می‌بینند.

در حال حاضر در گروه مخابرات در زمینه‌های زیر فعالیت‌های آموزشی تحقیقاتی صورت می‌گیرد:
• سیستم‌های مخابرات بی‌سیم و سیار
• شبکه‌های مخابرات نوری و سیستم‌های دسترسی چند راهه
• مدارها و سیستم‌های مخابراتی ماکروویو
• پردازش سیگنال (صوت و تصویر)
• رمزنگاری و امنیت شبکه‌های مخابراتی
• شبکه مخابرات داده‌ها و مخابرات پهن باند
• سیستم‌های رادار و مراقبت الکترونیک
• انتشار امواج رادیویی و الکترومغناطیس محاسباتی
دروس کارشناسی گرایش مخابرات علاوه بر آشنا نمودن دانشجویان با اصول شاخه مخابرات، به‌گونه‌ای برنامه‌ریزی شده‌اند تا دانشجویان را برای ادامه تحصیل در مقاطع بالاتر نیز به نحو مطلوب آماده نمایند.
فهرست دروس تخصصی گرایش مخابرات در ذیل آمده است.
همان‌گونه که ذکر شده، برنامه تخصصی اجباری این گرایش مشتمل بر ۴۲ واحد درسی است.
البته دانشجویانی که علاقه‌مند به آشنایی بیشتر با مطالب این گرایش باشند، می‌توانند علاوه بر این دروس، در دروس مقطع کارشناسی ارشد گرایش مخابرات نیز به‌صورت اختیاری ثبت‌نام نمایند.

مهندسی برق – بیوالکتریک

مهندسی برق – بیوالکتریک یک حوزهٔ نوین با گستره‌ای جذاب در میان گرایش‌های مهندسی برق می‌باشد که مفاهیم علوم پایه و مهندسی برق را به علوم زیستی و پزشکی مرتبط می‌سازد.
در این گرایش دانشجو نه تنها علوم پایه ریاضی، فیزیک را همانند دیگر دانشجویان رشته برق فرا می‌گیرد بلکه در خصوص فیـزیولوژی بدن انسان و سیستم‌های زیستی نیز اطـلاعات پایـه و
کاربردی را کسب می‌نماید.
در این راستا دانشجویان مانند دیگر گرایش‌های مهندسی برق به فراگیری دروس اصلی و تخصصی این رشته به مدت ۵ نیمسال می‌پردازند.
سپس با انتخاب مجموعه‌ای از دروس پیشرفته‌تر مبادرت به آموختن رئوس کارشناسی در مهندسی بیوالکتریک، که از جمله در برگیرنده مباحث تکمیلی در موضوعات الکترونیک، سیستم‌های دیجیتال، مخابرات و کنترل نیز باشند، می‌نمایند.
دانشجویان در این گرایش، ابتدا با پدیده‌های بیولوژیکی و فیزیولوژیکی و برخی روش‌های اندازه‌گیری و ثبت آنان در محیط آزمایشگاهی و واقعی آشنا می‌گردند و سپس بر روی این بستر مناسب، مبادرت به آموختن مباحث کلیدی و تکمیلی در گرایش بیوالکتریک می‌نمایند.
این موضوعات از جمله شامل شناسایی و تشخیص سیگنال‌های حیاتی، آشنایی با ابزار دقیق پزشکی و طراحی ادوات، دریافت، تقویت، تبدیل و پردازش این سیگنال‌ها، تجهیزات تشخیصی پزشکی مرتبط با آن‌ها، بررسی و شبیه‌سازی سیستم‌های کنترل‌کننده اصلی در بدن، سیستم‌های تصویرگر پزشکی و سیستم‌های کمکی در داخل و خارج بدن و آشنایی با روش‌های طراحی، شبیه‌سازی و پیاده سازی سیستم‌های تشخیصی می‌باشد.
در مجموع، فارغ‌التحصیلان این گرایش ضمن اشراف مناسب به رئوس کلی مهندسی برق، با تسلط به مباحث تئوریک و کاربردی بیوالکتریک، قادر به حل مسائل مهندسی مربوط به آن در حوزه کارشناسی و طراحی و تحلیل مهندسی خواهند بود.
دروس اجباری این گرایش مبتنی بر ۶۲ واحد درسی است که در ذیل آمده است. علاوه بر آن دانشجویان ۰۱ واحد از دروس اختیاری را مطابق ذیل می‌گذرانند.
دانشجویان این گرایش همچنین می‌توانند در صورت تمایل دروس کارشناسی ارشد را به‌صورت اختیاری اخذ نمایند.

دروس دوره کارشناسی رشته مهندسی برق

• اصول مهندسی برق
• مدارهای آنالوگ
• تئوری مدارهای الکتریکی
• اصول الکترونیک
• تحلیل سیستم‌های انرژی الکتریکی
• اخلاق مهندسی و محیط زیست
• معادلات دیفرانسیل
• الکترومغناطیس
• مدار منطقی و سیستم‌های دیجیتال
• سیستم‌های مخابراتی
• ریاضی مهندسی
• تبدیل انرژی الکتریکی
• ساختار کامپیوتر و میکروپروسسور
• گرافیک مهندسی برق
• آمار و احتمال مهندسی
• سیگنال‌ها و سیستم‌ها
• کنترل سیستم‌های خطی
• برنامه نویسی کامپیوتر و الگوریتم‌ها
• محاسبات عددی
• اقتصاد مهندسی

دروس اجباری گرایش الکترونیک

• الکترونیک آنالوگ
• فیلتر و سنتز مدار
• مدارهای دیجیتال و پالس
• طراحی سیستم‌های میکروپروسسوری
• ادوات میکرو الکترونیک
• مدارهای مخابراتی
یک درس از دروس زیر:
الف- الکترونیک صنعتی
ب – ادوات میکروالکترونیک
ج – طراحی مدارهای مجتمع CMOS-I
د- طراحی سیستم‌های مبتنی بر ASIC و FPGA
• پروژه کارشناسی الکترونیک

دروس اجباری گرایش بیوالکتریک

• هوش مصنوعی و محاسبات زیستی
• طراحی سیستم‌های میکروپروسسوری
• مقدمه‌ای بر فیزیولوژی
• ابزار دقیق پزشکی
• پردازش سیگنال‌های دیجیتال و حیاتی
• مدل‌سازی و کنترل سیستم‌های فیزیولوژیک
• کاربرد مدارهای الکترونیک در پزشکی
• پروژه کارشناسی بیوالکتریک

دروس اجباری گرایش قدرت (سیستم‌های انرژی الکتریکی)

• تبدیل انرژی الکتریکی II
• الکترونیک صنعتی
• تحلیل سیستم‌های انرژی الکتریکی II
• سه درس از مجموعه زیر:
الف – عایق‌ها و فشار قوی
ب- سیستم‌های تأمین انرژی الکتریکی
ج- سیستم‌های تولید انرژی الکتریکی
د- حفاظت سیستم‌های انرژی الکتریکی
ه- سیستم‌های تولید انرژی هسته‌ای
و- الکترونیک خودرو و ماشین‌های مخصوص
• دو آزمایشگاه از مجموعه زیر:
الف- آزمایشگاه عایق‌ها و فشار قوی
ب- آزمایشگاه الکترونیک صنعتی
ج- آزمایشگاه رله و حفاظت
د- آزمایشگاه سیستم‌های انرژی الکتریکی
• پروژه کارشناسی سیستم‌های انرژی الکتریکی

دروس اجباری گرایش سیستم‌های دیجیتال

• طراحی سیستم‌های میکروپروسسوری
• برنامه‌نویسی پیشرفته و ساختار داده‌ها
• پردازش سیگنال‌های دیجیتال
• مدارهای دیجیتال و پالس
• طراحی سیستم‌های مبتنی بر ASIC و EPGA
• شبکه و امنیت داده‌ها
• سیستم‌های نهفته
• آزمایشگاه پردازش سیگنال‌های دیجیتال
• پروژه کارشناسی سیستم‌های دیجیتال
دروس اجباری گرایش کنترل
• کنترل دیجیتال
• کنترل صنعتی
• کنترل مدرن
• جبر خطی
• حداقل هفت واحد از دروس مجموعه زیر:
الف- ترمودینامیک
ب- طراحی سیستم‌های میکروپروسسوری
ج- کنترل سیستم‌های غیرخطی
د- ابزار دقیق
ه- الکترونیک صنعتی
و- پردازش سیگنال‌های دیجیتال
ز- روباتیک و بینایی ماشین
ح – آزمایشگاه کنترل سیستم‌های غیرخطی
ط- آزمایشگاه الکترونیک صنعتی
• پروژه کارشناسی کنترل

دروس اجباری گرایش مخابرات

• الکترونیک آنالوگ
• میدان‌ها و امواج
• مدارهای مخابراتی
• پردازش سیگنال‌های دیجیتال
• مخابرات دیجیتال
• ماکروویو و آنتن
• دو آزمایشگاه از مجموعه زیر:
الف- آزمایشگاه مخابرات دیجیتال
ب- آزمایشگاه ماکروویو و آنتن
ج- آزمایشگاه پردازش سیگنال‌های دیجیتال
د- آزمایشگاه مدارهای مخابراتی
• پروژه کارشناسی مخابرات

دوره کارشناسی ارشد
در ادامه گرایش‌های مختلف و دروسی که باید در هریک از این گرایش‌ها گذرانده شود آورده شده است. گذراندن دروس اختیاری نیز باید از بین دروس پیشنهادی مربوط به هر گرایش صورت گیرد.

مهندسی برق- الکترونیک (سه گرایش)

هدف از این دوره تربیت دانشجویانـی با توانایـی طراحـی ادوات، سیستم‌های الکترونیک، سیستم‌های دیجیتال و مدارهای مجتمع با کاربردهای فنی و صنعتی و قابلیت پژوهش، نوآوری و تدریس در زمینه ادوات نیمه‌هادی، مـدارهای الکترونیکـی، کاربـرد میکروپرسسورها، مدارهای واسطه کامپیوتری، پردازش سیگنال دیجیتال می‌باشد. فارغ‌التحصیلان این دوره توان تجزیه و تحلیل و طراحی ادوات نیمه‌هادی، مدارهای مجتمع، مدارهای واسطه و سیستم‌های دیجیتال را آن‌چنان که در سطح دانش روز دنیا مطرح است خواهند داشت.

دروس کارشناسی ارشد مهندسی برق – الکترونیک (مدارهای میکرو الکترونیک)

 دروس اجباری

• فیزیک الکترونیک
• پردازش علائم دیجیتال
• طراحی مدارهای CMOS I
• تئوری و تکنولوژی ساخت قطعات الکترونیک
• الکترونیک دیجیتال
دروس اختیاری
• طراحی مدارهای CMOSII
• طراحی مدارهای مجتمع
• مدارهای مجتمع خیلی فشرده
• فیزیک حالت جامد پیشرفته
• مدارهای مجتمع RF
• الکترونیک پیشرفته
• فیلترهای مجتمع
• کاربرد مدارهای مجتمع
• طراحی مدارهای مبدل داده

نمونه پروژه های رشته برق

  • الگوریتم شناسایی هدف خودکار در رادار سار
  • ساخت پاندول معکوس با کنترلر LQR که متصل به میکرو (کد نویسی AVR)
  • تشخیص چهره با شبکه عصبی و انتی کلنی با متلب
  • طراحی کنترل کننده pid برای سیستم پاندول معکوس
  • طراحی کنترل کننده lqr برای سیستم پاندول معکوس
  • طراحی کنترل کننده تطبیقی برای سیستم پاندول معکوس
  • طراحی کنترل کننده دیجیتال برای یک هواپیمای 3 درجه آزادی
  • طراحی کنترل کننده فازی برای سیستم توپ مغناطیسی معلق
  • طراحی کنترل کننده فازی برای سیستم کوادراتور
  • طراحی کنترل کننده فازی برای سیستم MBSS
  • طراحی کنترل کننده به روش خطی سازی فیدبک برای سیستم کوادراتور
  • طراحی کنترل کننده تطبیقی برای ربات 3 درجه آزادی
  • طراحی کنترل کننده تطبیقی برای سیستم کوادراتور
  • طراحی کنترل کننده به روش خطی سازی فیدبک برای سیستم کنترل موقعیت موتور DC
  • طراحی کنترل کننده به روش خطی سازی فیدبک برای سیستم گوی و میله
  • طراحی کنترل کننده لغزشی برای سیستم پاندول معکوس
  • طراحی کنترل کننده لغزشی برای سیستم گوی و میله
  • طراحی کنترل کننده لغزشی برای سیستم کوادراتور
  • طراحی انواع کنترل کننده های چند متغیره برای سیستم توربین گازی
  • طراحی انواع کنترل کننده های چند متغیره برای سیستم انتقال تار
  • طراحی انواع کنترل کننده های چند متغیره برای سیستم کوادراتور
  • طراحی انواع کنترل کننده‌های چند متغیره برای سیستم مبدل منبع ولتاژ
  • طراحی انواع کنترل کننده های چند متغیره برای سیستم گرم کننده روغن
  • طراحی انواع کنترل کننده های چند متغیره برای سیستم پاندول معکوس
  • طراحی انواع کنترل کننده‌های چند متغیره برای سیستم هواپیمای بدون سرنشین
  • طراحی انواع کنترل کننده های چند متغیره برای سیستم هواپیمای F404
  • طراحی کنترل کننده تطبیقی برای سیستم تعلیق خودرو
  • طراحی کنترل کننده PID برای سیستم تعلیق خودرو
  • طراحی کنترل کننده تصادفی برای سیستم آشوبناک
  • طراحی انواع کنترل کننده های پیش بین
  • طراحی کنترل کننده فازی برای سیستم پاندول معکوس
  • طراحی کنترل کننده عصبی برای تست داده های کامپیوتری
  • طراحی کنترل کننده لغزشی و خطی سازی فیدبک برای سیستم تعلیق مغناطیسی
  • طراحی و شبیه سازی مدارات CMOS
  • بهره برداری اقتصادی و بهینه‌سازی از شبکه های سیستم های قدرت
  • بررسی و مقایسه استراتژی های کنترلی به‌کارگیری ابرخازن ها در خودروهای هیبریدی پیل سوختی و تعیین
  • تعداد بهینه ابرخازن‌ها
  • طراحی و شبیه سازی کنترل حرکت موتورهای آهنربای دائم
  • طراحی و شبیه سازی اینرترهای متصل به شبکه
  • طراحی و شبیه سازی خودروی برقی موازی
  • طراحی و شبیه سازی قطار برقی
  • تشخیص تعداد خودرو در پردازش تصویر با متلب

سوالات متداول جهت انجام پروژه برق

پروژه آماده برق

گروه حامی پیپر زمانی که پروژه برق آماده بشود آن را در خدمت کارفرما قرار داده و از روی سیستم و ایمیل خود به طور کامل پاک میکند. گروه حامی پیپر به هیچ عنوان پروژه فردی را در اختیار فرد دیگر قرار نخواهد داد. بنابراین پروژه آماده برق نداریم.

دانلود پروژه های برق
قیمت انجام پروژه برق
اطمینان از کیفیت پروژه
زمان انجام پروژه برق

ثبت سفارش انجام پروژه برق

لطفا برای بررسی پروژه خود، از طریق ایکون روبرو پروژه برق خود را ثبت کنید.

ارتباط با ما

شعبه1: تهران، خ 17 شهریور (شعبه قدیم)
شعبه2: قم (بزودی)

https://Trustseal.eNamad.ir/logo.aspx?id=78157&Code=nGl6n4OUkOzasJ1k2dRo