Mechanic

انجام پروژه مکانیک

مهندسی مکانیک از قدیمی ترین و گسترده ترین رشته های مهندسی می باشد که پیاده کننده علم فیزیک به شمار می رود و با استفاده از مفاهیم پایه علم فیزیک و به تبع آن ریاضی به بررسی حرکت اجسام و نیروهای وارد بر آنها می‌پردازد و با طراحی، ساخت و راه‌اندازی دستگاه‌ها و ماشین‌ آلات سروکار دارد مانند تهیه و ساخت دستگاه‌هایی که انرژی‌های مختلف را به کار می‌گیرند. مهندسی مکانیک تا حدودی با علم مکانیک متفاوت است چرا که یک مهندس مکانیک علاوه بر علم مکانیک باید بسیاری از علوم دیگر را یاد گرفته و بعضی از هنرها را نیز کسب کند. این رشته به جز یک درس تک واحدی، تقریباً هیچ ارتباطی با شغل مکانیکی ماشین ندارد.
Ansys

مرکز تخصصی انجام پروژه های مکانیک در ایران

به همراه دوستان خود کسب و کار کوچکی راه انداخته تا با انجام پروژه های مرتبط با رشته خود کسب درآمد کنید؟ گاها در انجام پروژه خود به مواردی بر میخورید که از توان شما خارج و یا مرتبط با رشته شما نمی باشد؟ خیلی از پروژه های صنعتی نیاز به گروه مهندسین از رشته های مختلف را دارد. برای مثال پروژه های زیادی هستند که بین رشته مکانیک و برق، مواد و مکانیک، مکانیک و شیمی مشترکات زیادی دارد. گروه حامی پیپر با داشتن مجرب ترین کارشناسان و متخصصان رشته مهندسی مکانیک قادر است تخصص خود را برای انجام هرچه بهتر پروژه های شما در اختیار بگذارد.

انجام پروژه مکانیک

انجام پروژه مکانیک

معرفی نرم افزارهای پرکاربرد رشته مهندسی مکانیک

انجام پروژه متلب (Matlab)

متلب (به انگلیسی: MATLAB) یک محیط نرم افزاری برای انجام محاسبات عددی و یک زبان برنامه نویسی نسل چهارم است. واژهٔ متلب هم به معنی محیط محاسبات رقمی و هم به معنی خود زبان برنامه نویسی مربوطه است که از ترکیب دو واژهٔ MATrix (ماتریس) و LABoratory (آزمایشگاه) ایجاد شده است. این نام حاکی از رویکرد ماتریس محور برنامه است، که در آن حتی اعداد منفرد هم به عنوان ماتریس در نظر گرفته می شوند.
کار کردن با ماتریسها در متلب بسیار ساده است. در حقیقت تمام داده ها در متلب به شکل یک ماتریس ذخیره می شوند. برای مثال یک عدد (اسکالر) به شکل یک ماتریس ۱*۱ ذخیره می شود. یک رشته مانند «Whale is the biggest animal» به شکلماتریسی با یک سطر و چندین ستون (که تعداد ستون ها به تعداد کاراکترهاست) ذخیره می شود. حتی یک تصویر به شکل یکماتریس سه بعدی ذخیره می گردد که بُعد اول و دوم آن برای تعیین مختصات نقاط و بُعد سوم آن برای تعیین رنگ نقاط استفاده می شود. فایل های صوتی نیز در متلب به شکل ماتریس های تک ستون (بردارهای ستونی) ذخیره می شوند؛ بنابراین جای تعجب نیست که متلب مخفف عبارت آزمایشگاه ماتریس باشد.
علاوه بر توابع فراوانی که خود متلب دارد، برنامه نویس نیز می تواند توابع جدید تعریف کند.
ساخت رابط گرافیکی کاربر مانند دیالوگ هایی که در محیط های ویژوال مانند بیسیک و C وجود دارند، در متلب امکان پذیر است. این قابلیت، ارتباط بهتری را میان برنامه های کاربردی نوشته شده با متلب و کاربران برقرار می کند.
متلب که از محصولات شرکت مت ورکس است، برای گروه های مختلف مهندسان رشته های مختلف از جمله مهندسی برق، مکانیک، هوافضا و… کاربرد بسیاری دارد. در حال حاضر یکی از پر استفاده ترین نرم افزارهای رشته مهندسی مکانیک، نرم افزار متلب می باشد. گروه حامی پیپر با تجربه انجام پروژه های مختلف با نرم افزار متلب آماده ارائه خدماتی مانند انجام پروژه، ارائه مشاوره در انجام پروژه، برگذاری کلاس خصوصی و گروهی برای آموزش متلب می باشد.

انجام پروژه فلوئنت (Fluent)

نرم افزار فلوئنت (به انگلیسی: FLUENT)، در زمینه دینامیک سیالات محاسباتی (CFD) برای مدل کردن جریان سیال و انتقال حرارت در هندسه های پیچیده می باشد. این نرم افزار امکان تغییر شبکه، به صورت کامل و تحلیل جریان با شبکه های غیرساخت یافته برای هندسه های پیچیده را فراهم می سازد. نوع مش های قابل تولید و دریافت توسط این گروه نرم افزاری شامل شبکه هایی با المان های مثلثی و چهارضلعی (برای هندسه های دوبعدی) و چهاروجهی، شش وجهی، هرمی یا گوه ای (برای هندسه های سه بعدی) می باشد. همچنین فلوئنت به کاربر اجازهٔ بهبود شبکه (مثلا ریز کردن یا درشت کردن شبکه در مرزها و مکان های لازم در هندسه) را می دهد. در حال حاضر یکی از پر استفاده ترین نرم افزارهای رشته مهندسی مکانیک، نرم افزار فلوئنت می باشد. گروه حامی پیپر با تجربه انجام پروژه های مختلف با نرم افزار فلوئنت آماده ارائه خدماتی مانند انجام پروژه، ارائه مشاوره در انجام پروژه، برگذاری کلاس خصوصی و گروهی برای آموزش فلوئنت می باشد.

انجام پروژه آباکوس (Abaqus)

نرم افزار آباکوس از جمله نرم افزاری های قدرتمند در زمینه تحلیل به روش اجزاء محدود (FEM) در بازار است. اسم و نشان این نرم افزار از لغت abacus در زبان انگلیسی به معنای چرتکه گرفته شده است. این نرم افزار محصول شرکت فرانسوی داسو سیستمز می باشد. در حال حاضر یکی از پر استفاده ترین نرم افزارهای رشته مهندسی مکانیک، نرم افزار آباکوس می باشد. گروه حامی پیپر با تجربه انجام پروژه های مختلف با نرم افزار آباکوس آماده ارائه خدماتی مانند انجام پروژه، ارائه مشاوره در انجام پروژه، برگذاری کلاس خصوصی و گروهی برای آموزش آباکوس می باشد.

انجام پروژه انسیس (Ansys)

نرم افزار انسیس از دسته ابزارهای تحلیلی است که از روش اجزاء محدود (FEM) برای مدل سازی و تحلیل در آن استفاده می شود. در حال حاضر یکی از پر استفاده ترین نرم افزارهای رشته مهندسی مکانیک، نرم افزار انسیس می باشد. گروه حامی پیپر با تجربه انجام پروژه های مختلف با نرم افزار انسیس آماده ارائه خدماتی مانند انجام پروژه، ارائه مشاوره در انجام پروژه، برگذاری کلاس خصوصی و گروهی برای آموزش انسیس می باشد.

انجام پروژه فورترن (FORTRAN)

فورترن (FORTRAN مخفف FORmula TRANslation) زبان برنامه نویسی مفسری است (ایستای کامپایل شده). زبان برنامه نویسی فورترن زبانی ساده و محاسباتی است و پروژه های بسیاری از رشته های فنی مهندسی به کمک این زبان نوشته و اجرا شده است. در حال حاضر یکی از پر استفاده ترین نرم افزارهای رشته مهندسی مکانیک، نرم افزار فورترن می باشد. گروه حامی پیپر با تجربه انجام پروژه های مختلف با نرم افزار فورترن آماده ارائه خدماتی مانند انجام پروژه، ارائه مشاوره در انجام پروژه، برگذاری کلاس خصوصی و گروهی برای آموزش فورترن می باشد.

انجام پروژه کتیا (Catia)

کتیا (به انگلیسی: CATIA) مخفف (به انگلیسی: Computer Aided Three-dimensional Interactive Application) یک نرم افزارطراحی به کمک رایانه، مهندسی به کمک رایانه و ساخت به کمک رایانه است که توسط شرکت داسو سیستمز تولید شده است.

قوی ترین نرم افزار در زمینه CAD و CAM دانست و در زمینه CAE این نرم افزار با نرم افزار مکمل خود نرم افزار آباکوس کامل می گردد. به نحوی حل پیچیده ترین پروژه های آنالیزی جهان نیز در این نرم افزار انجام پذیر می باشد.البته در سال های 2013 به بعد شرکت داسالت سیستم نسخه جدید در قالب شبکه این نرم افزار را با نام 3DEXPERIENCE در آپدیت کتیا ورژن ۶ روانه بازار کرده است که از قابلیت های شگرفی علی الخصوص توانایی کار در شبکه این نرم افزار می توان نام برد. در حال حاضر یکی از پر استفاده ترین نرم افزارهای رشته مهندسی مکانیک، نرم افزار کتیا می باشد. گروه حامی پیپر با تجربه انجام پروژه های مختلف با نرم افزار کتیا  آماده ارائه خدماتی مانند انجام پروژه، ارائه مشاوره در انجام پروژه، برگذاری کلاس خصوصی و گروهی برای آموزش کتیا می باشد.

انجام پروژه سالیدورک

انجام پروژه LS-DYNA

انجام پروژه متمتیکا

انجام پروژه میپل (Maple)

انجام پروژه CFX

انجام پروژه اپن فوم (OpenFOAM)

معرفی رشته مهندسی مکانیک

رشته مهندسی مکانیک یکی از گسترده ترین و قدیمی ترین رشته های مهندسی است و تمامی علومی که با تولید و تبدیل انرژی و ایجاد حرکت سر و کار دارند را در بر می گیرد. رشته مکانیک پلی است بین رشته فیزیک و دنیای واقعی و به محاسبات و نظریات فیزیکی واقعیت می بخشد.

MechanicalEng

گرایش‌های آموزشی مهندسی مکانیک عبارت‌اند از:

تبدیل انرژی

شاخه‌ی تبدیل انرژی در برگیرنده‌ی علوم مرتبط به حرارت و انتقال سیالات، انتقال حرارت، سوخت و احتراق، حرکت اجسام در محیط‌های سیالی، تبدیل انرژی طراحی ماشین‌آلات و تجهیزات مرتبط با این امور است.
زمینه‌های کاری دانش‌آموختگان این رشته در طراحی، ساخت و نگهداری و اداره‌ی تأسیسات حرارتی نیروگاه‌ها و سدها، پالایشگاه‌ها، خطوط انتقال گاز و نفت و آب، تصفیه خانه‌ها و نیز در کارخانجات درگیر با طراحی و ساخت پمپ‌ها، توربین‌ها، موتورهای احتراق داخلی، سیستم‌های تهویه و تبرید، سردخانه و نیز در مراکز تحقیقاتی مرتبط با حل مسائل مختلف انتقال حرارت و حرکت سیالات است.
دانشجویان دکترای تبدیل انرژی اغلب در بیش از یکی از زمینه‌های مکانیک سیالات، انتقال حرارت، ترمودینامیک، انرژی و سوخت و احتراق و یا مکانیک محاسباتی دارای تخصص می‌شوند. با توجه به گستردگی دروس ارائه شده در دوره‌های تحصیلات تکمیلی تبدیل انرژی و وسعت زمینه‌های تحقیقاتی موجود، دانش‌آموختگان این دوره‌ها از توانمندی و مهارت بسیار بالایی برخوردار بوده و پس از اشتغال به کار در مراکز صنعتی، پژوهشی و یا دانشگاهی از عناصر موفق و مؤثر مراکز فوق می‌باشند.

طراحی کاربردی

زمینه‌های مطرح در این بخش از مهندسی مکانیک شامل زمینه‌های مکانیک جامدات، سیستم‌های دینامیکی، کنترل، طراحی و ساخت بوده و در برگیرنده‌ی آن دسته از فنون مهندسی مکانیک که در ارتباط با طراحی، ساخت و کنترل ماشین‌آلات، تجهیزات و ادوات تولیدی، حمل و نقل، جابجایی و کنترل است می‌باشد. دروس و آزمایشگاه‌های مختلفی به دانشجویان آموزش داده می‌شود که به‌وسیله آن‌ها دانش‌آموختگان این گرایش در صنعت قادر خواهند بود تجهیزات مختلف و زمینه‌های گوناگون صنعتی و ماشین آلات مورد نیاز در سایر صنایع و مصارف را طراحی نموده و بسازند.
در مقطع کارشناسی ارشد و دکتری، دانشجویان گرایش طراحی کاربردی مباحث اصلی مقطع کارشناسی را با عمق بیشتر و تأکید بر مبانی تحلیلی، محاسباتی و ابداع روش‌های نوین فراگرفته و با انجام تحقیقات بنیادی و کاربردی در آن زمینه‌ها در تعمیق و گسترش روش‌ها و مبانی مهندسی مکانیک کوشش می‌نمایند. زمینه‌های بسیار زیادی در این مقطع تحصیلی در مقابل دانشجویان جهت فعالیت وجود دارد که از آن جمله می‌توان به موارد زیر اشاره نمود:
تحلیل و مطالعه در مورد خواص مواد و روابط حاکم بر مقاومت مصالح و کاربرد آن‌ها در مصارف گوناگون، تحلیل دینامیک اجسام و سیستم‌های پیچیده و مطالعه‌ی روابط حرکتی آن‌ها، کنترل سیستم‌های مختلف در صنایع و طراحی تجهیزات جهت بهبود عملکرد و هدایت و کاربرد آن‌ها، طراحی سیستم‌های اتوماتیک و هوشمند و گسترش کاربرد آن‌ها در صنایع نوین، طراحی محصول و فرآیندهای تولیدی و خطوط تولید، تحلیل و بهینه‌سازی فرآیندهای تولید، روباتیک و سیستم‌های اتوماتیک.

ساخت و تولید

ساخت و تولید در برگیرنده‌ی علوم مرتبط با فرآیندها و سیستم‌های مختلف، روش‌های اندازه‌گیری دقیق، آزمایشات غیر مخرب و همچنین طراحی، کنترل و اتوماسیون ماشین‌آلات، تجهیزات و سیستم‌های تولیدی می‌باشد. دانش آموختگان این رشته با توجه به تخصص خود می‌توانند در کلیه‌ی کارخانجات تولیدی در زمینه‌ی طراحی و ساخت قید و بست و قالب‌ها، ساخت و برنامه‌ریزی تولید قطعات با استفاده از فرآیندهای ماشین‌کاری، شکل‌دهی، ریخته‌گری، تزریق ذوب، جوشکاری، روباتیک، پرداخت و پوشش فلزات و همچنین کنترل اتوماتیک و اتوماسیون فرآیندها و سیستم‌های تولید فعالیت نمایند.
نظر به نزدیکی بسیار زیاد فعالیت‌های ساخت و تولید به گرایش طراحی کاربردی، زمینه‌ی تخصصی ساخت و تولید به‌عنوان زیرمجموعه‌ای از گرایش طراحی کاربردی قرار گرفته و دانشجویان ورودی طراحی کاربردی بر حسب علاقه‌ی خود دروس مورد نیاز و پروژه‌ی خود را در زمینه‌ی تخصصی ساخت و تولید می‌گذرانند.

بیومکانیک

هدف از این دوره تربیت کارشناسان و متخصصانی است که بتوانند در تحقیقات، آموزش، تشخیص و درمان پزشکی خدمات مهندسی مکانیک را به نحو مطلوب به خدمت بگیرند. پروژه‌های تحقیقاتی این گروه در زمینه‌های تخصصی بیومکانیک ارتوپدی، بیومکانیک شغلی، بیومکانیک کلینیکی، تحلیل و بررسی حرکات اندام (Gait)، توان‌بخشی، اعضا و اندام‌های مصنوعی، ابزارهای جراحی و روباتیک می‌باشد.

مهندسی دریا

مهندسی دریا یکی از رشته‌ها و تخصص‌های حائز اهمیت برای کشور محسوب می‌شود. نیاز کشور به بهره‌برداری از منابع نفت و گاز در خلیج‌فارس و اهمیت حمل و نقل دریایی در خلیج‌فارس و دریای خزر از دلایلی هستند که وجود رشته‌ها و تخصص‌های دریایی در دانشگاه را الزامی می‌سازد.

دروس تخصصی دوره کارشناسی رشته مهندسی مکانیک:
• دینامیک ماشین
• مکانیک سیالات
• کنترل اتوماتیک
• مقاومت مصالح
• انتقال حرارت
• ترمودینامیک
• طراحی اجزا
• استاتیک
• ارتعاشات
• نقشه‌کشی
• دینامیک
• آمار و احتمالات مهندسی
• مبانی برق
• برنامه‌نویسی
• سیستم‌های اندازه‌گیری
• کنترل

انجام پروژه بیومکانیک

انجام پروژه مکانیک (بیومکانیک/مهندسی پزشکی) توسط مجرب ترین دانش آموختگان دانشگاه های صنعتی شریف و تهران در اسرع وقت و بالاترین کیفیت با قیمت کاملاً توافقی. شما هر لحظه که بخواهید می توانید از روند پیشرفت کارخود اطلاع پیدا کرده و نظرات خود را بر نحوه انجام آن اعمال نمایید. کلیه پروژه ها اعم از تحلیل, طراحی, شبیه سازی و ... در نرم افزارهای زیر انجام می گیرد:

Matlab ,C ,C++ ,Fortran ,C# ,QBasic ,Visual C ,Ansys ,Abaqus

انجام پروژه در شاخه بیومکانیک

انجام پروژه مهندسی دریا

انجام پروژه مکانیک در شاخه مهندسی دریا توسط گروهی از دانش آموختگان دکتری و کارشناسی ارشد این رشته صورت می گیرد:

  • تحلیل ارتعاشات بخش های مختلف سازه شناور به روش تحلیلی و شبیه سازی عددی

  • تحلیل اجزای محدود موضعی و کلی بخش های مختلف سازه شناور

  • طراحي و تهیه كد محاسبه مدول مقطع مياني شناورها

  • مطالعه و تحقیق در زمینه انواع مختلف شناورهای تک بدنه و چند بدنه

  • سيستم مديريت دريايي

با توجه به نوع و نیاز پروژه شما بصورت تحلیلی، عددی و یا شبیه سازی نرم افزاری انجام خواهد شد و تیم ما با تسلط بر نرم افزارهای زیر قادر به انجام کلیه پروژه ها شما می باشد:

Abaqus Ansys , Catia , Solid works

MSC Nastaran , MSC Adamas , Deform 2D & 3D

Maple , Matlab , Mathematica , FEMLAB

انجام پروژه صنعتی توربوماشین

انجام پروژه مکانیک در زمینه توربوماشین ها توسط گروهی از دانش آموختگان دکتری و کارشناسی ارشد دانشگاه تهران (رشته تبدیل انرژی و ماشین های آبی) همراه با سابقه صنعتی در موارد زیر به انجام میرسد:

  • طراحی و شبیه سازی توربین های آبی

  • طراحی و شبیه سازی توربین کاپلان

  • طراحی و شبیه سازی توربین فرانسیس

  • طراحی و شبیه سازی توربین ولز

  • طراحی و شبیه سازی توربین بخار

  • طراحی و شبیه سازی توربین گاز

  • طراحی و شبیه سازی کمپرسور شعاعی

  • طراحی و شبیه& سازی کمپرسور محوری

  • طراحی و شبیه سازی نازل توربین

  • طراحی و شبیه سازی پمپ های ESP

  • طراحی و شبیه سازی فن

  • شبیه سازی به وسیله نرم افزار CFX

  • شبیه سازی به وسیله نرم افزار Fluent

  • شبیه سازی به وسیله نرم افزار Gambit

  • شبیه سازی به وسیله نرم افزار Numeca

در صورت داشتن هر گونه سوال و یا نیاز به مشاوره برای انجام پروژه در زمینه توربوماشین با ما در تماس باشید:

پروژه های انجام شده در زمینه توربوماشین:

  1. بررسی کلی پره توربین بخار از لحاظ جنس و روش ساخت آن
  2. نقش SOLIDITY در طراحی پره توربین‌های بخار
  3. معرفی اتلافات پره توربین‌های بخار
  4. محاسبه ابعاد نازل همگرا و نازل همگرا- واگرا
  5. معرفی انواع نشتی و محدودیت‌های لقی در توربین بخار
  6. مبانی ترمودینامیکی توربین بخار
  7. طراحی و تحلیل توربین کاپلان
  8. طراحی و تحلیل پوسته (بدنه) توربین بخار یک طبقه
  9. بررسی تئوری توربین های عکس‌العملی (توربین بخار)
  10. مدل‌های اتلافی برای طراحی پره توربین‌های بخار
  11. تلفات در توربین بخار
  12. محاسبات ترمودینامیکی نازل همگرا-واگرا
  13. جریان‌های تراکم پذیر در نازل‌ها
  14. طراحی آئیرودینامیکی توربین بخار چند طبقه ضربه‌ای (Impulse)
  15. طراحی توربین فرانسیس
  16. طراحی توربین کاپلان
  17. طراحی توربین پلتون
  18. شبیه‌سازی و تحلیل توربین فرانسیس در محیط CFX
  19. شبیه‌سازی و تحلیل توربین کاپلان در محیط CFX
  20. شبیه‌سازی و تحلیل توربین پلتون در محیط CFX
  21. طراحی توربین آبی سد کارون (توربین فرانسیس)
  22. طراحی توربین آبی سد کرخه (توربین فرانسیس)

انجام پروژه خودرو

انجام پروژه مکانیک در شاخه مهندسی خودرو توسط گروهی از دانش آموختگان دکتری و کارشناسی ارشد دانشگاه شریف و علم و صنعت صورت میگیرد:

  • محاسبات و تحلیل اجزاء مختلف خودرو
  • طراحی و تحلیل سازه فلزی و کامپوزیتی خودرو
  • طراحی و تحلیل سیستم تعلیق خودرو

با توجه به نوع و نیاز پروژه شما بصورت تحلیلی، عددی و یا شبیه سازی نرم افزاری انجام خواهد شد و تیم ما با تسلط بر نرم افزارهای زیر قادر به انجام پروژه شما میباشد:

Abaqus Ansys , Catia , Solid works

MSC Nastaran , MSC Adamas , Deform 2D & 3D

Maple , Matlab , Mathematica , FEMLAB

انجام پروژه مکانیک تاسیسات

انجام پروژه مکانیک در شاخه تاسیسات توسط گروهی از دانش آموختگان دکتری و کارشناسی ارشد دانشگاه تهران و شریف برای شما مهندسان مکانیک در سطوح مختلف تخصصی مهندسی مکانیک در موارد زیر به انجام میرسد:

  • انجام پروژه کریر
  • طراحی تأسیسات حرارت مرکزی و تهویه مطبوع (مسکونی، تجاری، اداری، آموزش، صنعتی)
  • طراحی شبکه آب رسانی شهری
  • طراحی شبکه جمع آوری فاضلاب شهری
  • طراحی کانال (مسکونی، هتل، بیمارستان، صنعتی و سایز زنی آن ها)
  • طراحی تأسیسات خورشیدی
  • طراحی مبدل های حرارتی
  • طراحی تبرید و سردخانه (پیش سردکن، تونل انجماد، یخ ساز سالن نگهداری)
  • طراحی سیستم های اطفای حریق
  • طراحی سیستم های آب رسانی و فاضلاب ساختمان و سایز زنی آن ها
  • طراحی سیستم گازرسانی ساختمان
  • طراحی سیستم های استخر، سونا، جکوزی
  • طراحی موتورخانه و تجهیزات
  • طراحی سیستم های گرمایش از کف
  • تهیه نقشه های اتوکد شامل (رایزر دیاگرام، فلو دیاگرام، موقعیت، لوله کشی، کانال کشی)
  • طراحی و محاسبات پکیج و کولرگازی
  • انتخاب تجهیزات گرمایش و سرمایش: (دیگ، مشعل، هواساز، چیلر، پمپ، کمپرسور، اواپراتور، کندانسور، کولرگازی، سختی گیر، منابع سوخت و ...)

تمامی پروژه ها مذکور به صورت محاسبات دستی وهم با نرم افزار صورت می گیرد. نرم افزارهای مربوطه:

Carrier HAP, Auto Gaz, Auto cad, Aspen Bjac, Loop, T - sol, Poly san, Matlab

نمونه پروژه های رشته مکانیک

در این بخش تیتر تعداد از پروژه های انجام شده رشته مکانیک توسط سایت حامی پیپر لیست شده است:

  • مدلسازی پخش آلودگی در فضاهای باز
  • طراحی توربین پلتون
  • بررسی تنش پسماند و اثر شعاع گوشه قالب بر بازگشت فنری در فرایند ایکپ آلومینیوم دارای خواص وابسته به نرخ کرنش
  • مدل سازی نیروگاه بندر امام خمینی
  • طراحی و ساخت محفظه‌ی تست پالس ترموگرافی
  • بررسی ارتعاشات آزاد روتورها تحت سختی یاتاقان‌ها با استفاده از روش انتشار موج
  • طراحی مکانیزم نازل با قابلیت تغیر سطح مقطع و زاویه‌ی خروجی برای یک نمونه موتور جت
  • تحلیل ترمودینامیکی و بهبود عملکرد سیکل ارگانیک رانکین
  • شبیه‌سازی جریان گاز خروجی نازل متغییر موتور جت در شرایط مختلف و محاسبه نیروهای تولیدی
  •  مدل سازی خشک کن بستر سیال و انالیز انرژی و اگزرژی آن
  • امکان‌سنجی استفاده از اختلاف دمای زمین و محیط جهت کاهش یا حذف مصرف انرژی گرمکن ایستگاه تقلیل فشار گاز
  • تحلیل جریان هوا بر روی بدنه خودرو
  • الگوهای جریان دوفازی چگالشی در لوله‌های U شکل
  • طراحی و مدل‌سازی سیستم تولید میکروقطره برای چاپ سلول‌های پوست
  • مدل‌سازی توزیع تنش و کرنش در مهره‌های کمری و تعیین میزان آسیب وارده به دیسک بین‌مهره‌ای
  • طراحی و مدل سازی نازل های رسوب زدای ‌پره های توربین
  • مراحل طراحی سیستم آب بندی گازی
  • ضعیف شدگی ماده در روش شکل دهی تدریجی براساس معیار آسیب پلاستیک
  • آناليز عددي صفحات کامپوزيتي با الياف ناپيوسته کربن-اپوکسي با مدول الاستيک متغير
  • بررسی شکست در صفحات کربن/اپوکسی ناپیوسته براساس فرآیند رندم سازی
  • آناليز عددي برای مدل سازی ملخ کامپوزيتي با الياف ناپيوسته کربن-اپوکسي براساس فرآیند رندم سازی
  • بررسی تجربی و عددی شکست نرم در روش شکل دهی افزایشی نقطه‌ای براساس مدل آسیب گرسون –تورگارد- نیدلمان
  • مدل سازی اجزای محدود ملخ کامپوزیتی کربن فورج براساس المانهای نماینده رندمی
  • تحليل تنش حرارتی و مكانيكی لوله های با دوجنس
  • محاسبه انتگرال جی سه بعدی در مواد هدفمند ارتوتروپیک
  • پمپ حرارتی زمین گرمایی
  • آب بندی Turbo Expander
  • آب بندهای شافت های دوار
  • طراحی توربین بخار چند طبقه
  • ارائه مدل برای تخصیص کار به پیمانکاران جزء با الگوریتم PSO در پروژه های راهسازی
  • محاسبات تهویه مطبوع یک ساختمان بوسیله نرم افزار کریر (carrier)
  • پروژه سیستم پایش و عیب یابی خودرو
  • مدلسازی پسا کمانش مته حفاری در چاه نفت
  • شبیه سازی عملکرد موتورهای احتراق داخلی با اشتعال جرقه ای
  • پروژه فرایندهای شکل دهی
  • پروژه ماشین کاری، براده برداری
  • مدلسازی ورق fgm
  • مدلسازی رشد ترک
  • تحلیل تیر frp
  • پروژه تحلیل شکست در مواد ترد
  • بررسی و مقایسه جوشکاری اصطکاکی اغتشاشی در زیر آب و هوا بر روی آلومینیوم
  • ایکپ، ایکر، نورد، پرس، اکستروژن، هیدروفرمینگ ورق، هیدروفرمینگ لوله
  • شبيه سازي طرح بهبود يافته CGS به منظور انتقال انرژي توام با انتقال گاز
  • بررسی لنت ترمز بر پایه نانوذرات SiC
  • طراحی نرم افزار نمونه سازی سریع
  • مدلسازی فرآیند جوشکاری اصطکاکی اغتشاشی به کمک روش المان محدود
  • مبانی طراحی چرخ فن سانتریفیوژ
  • طراحی توربین فرانسیس
  • طراحی توربین آبی سد کرخه (فرانسیس)
  • تحلیل عددی جریان مغشوش در درون لوله تحت شرایط گذرا
  • بررسی و تحلیل جدایش در لایه های کامپوزیتی با استفاده از نرم افزار آباکوس
  • شبیه سازی رفتار سلول های خون در گرفتگی شریانی با استفاده از روش عددی شبکه بولتزمن
  • تعیین دبی با استفاده از سرریز در کانال روباز
  • ارزیابی نفوذ گلوله در سنگ ترک دار (fractured rock)
  • مطالعه و بررسی روش‌های متا مدل محور و ارائه الگوریتم جدید
  • طراحی، شبیه سازی و بررسی پارامتریک چرخ پمپ-توربین
  • مدل سازی، شبیه سازی و کنترل بازوهای مکانیکی در محیط گرافیکی
  • وریفای اتصال RBS با نرم افزار آباکوس
  • شبیه سازی هیدرولیکی مجموعه توربین نیروگاه مارون
  • طراحی و تحلیل یک دستگاه واترپمپ خودرو
  • مدل سازی کمپرسور با استفاده از روش شبیه سازی مستقیم مونت کارلو (DSMC) و امکان سنجی پدیده خزش
  • گرمایی در پمپاژ مایع
  • تحلیل عددی جریان سیال غیردائم در در سیستم‌های هیدرولیکی با استفاده از مدل‌های هیدروآکوستیک
  • تحلیل عددی جریان گذرای سریع سیالات نیوتنی و غیرنیوتنی در لوله‌های ویسکوالاستیک
  • حل دستگاه معادلات خطی به روش‌های مستقیم و تکراری
  • بررسی پدیده کاویتاسیون در ایرفویل (NACA 2415) با نرم افزار Fluent
  • بدست آوردن اصل همیلتون برای جرم های غیر کشسان گرین
  • طراحی کنترلر با فیدبک پریودیک برای کنترل ارتعاشات تیر هوشمند
  • بدست آوردن فرکانس‌های طبیعی روتور با دو روش تحلیلی و المان محدود
  • مدلسازی عددی رفتار گود عمیق پایدار شده با سیستم انکراژ
  • تحلیل عددی نازل همگرا-واگرا
  • محاسبه ابعاد نازل همگرا و نازل همگرا- واگرا
  • محاسبات ترمودینامیکی نازل همگرا-واگرا
  • تلفات در توربين بخار
  • طراحی توربین کاپلان
  • شبیه سازی توربین کاپلان در محیط CFX
  • شبیه سازی توربین فرانسیس در محیط CFX
  • شبیه سازی توربین پلتون در محیط CFX
  • طراحی توربین آبی سد کارون (فرانسیس)
  • مدلسازی جوش لوله با آباکوس
  • محاسبه دستی و نرم افزاری بار سرمایشی و گرمایشی مسجد (تهویه مطبوع)
  • طراحی توربین فرانسیس با نرم‌افزار CFturbo
  • طراحی بهینه شاسی خودرو در جذب انرژی تصادفات با نرم‌افزار آباکوس
  • نقش SOLIDITY در طراحی پره توربین های بخار
  • توربین عکس العملی
  • طراحی آئیرودینامیکی توربین بخار چند طبقه ضربه ای (Impulse)
  • معرفی اتلافات پره توربین های بخار
  • حل دستی تمرین‌های دینامیک پیشرفته
  • تحلیل و طراحی ایندیوسر (Inducer) به منظور جلوگیری از بروز کاویتاسیون در ورودی پمپ
  • تحلیل و طراحی عملکرد پمپ ساننتریفیوژ تحت شرایط جریان دو فاز
  • شبیه سازی پدیده های فیزیکی با استفاده از روش بولتزمن شبکه ای
  • روش‌های مختلف کنترل پمپ برای ثابت نگه داشتن راندمان آن
  • محاسبات بارهای حرارتی برودتی ساختمان
  • ایجاد سیستم اتوماتیک برای تعیین ترتیب ماشینکاری فیچرها و طرح ریزی ستاپ‌ها
  • شبیه سازی المان محدود و بررسی فرایند هیدروفرمینگ گرم آلیاژهای آلومینیوم و منیزیم مورد استفاده در صنعت هوایی
  • فرایند سنگ زنی تخت و سنترلس
  • پروژه‌ی درس کنترل پیشرفته طراحی مشاهده‌گر، کنترلر فیدبک و بهینه برای سیستم‌های SISO و MIMO
  • فرایند خان کشی (Broach)
  • فرایند سواخکاری Drilling
  • شبیه سازی فرایند کشش عمیق دو مرحله‌ای با نرم افزار آباکوس
  • پروژه ترسیم مسیرهای تنش در تیر یک سرگیردار
  • تأثیر خستگی و رچتینگ بر عمر لوله مغزی سیار
  • مدلسازی ربات 4 درجه آزادی
  • حل معادلات ربات 4 درجه آزادی
  • حل معادله به روش مولر
  • بدست آوردن فرکانس های طبیعی سازه
  • حل دستگاه معادلات به روش CG
  • حل دستگاه معادلات به روش sor
  • حل معادله به روش نیوتن
  • حل دستگاه معادلات به روش تجزیه
  • حل دستگاه معادلات به روش sor
  • حل دستگاه معادلات به روش CG
  • بدست آوردن فرکانس های طبیعی سازه ماهواره
  • بدست آوردن جرم های موثرسازه ماهواره
  • مدلسازی سازه ماهواره هشت وجهی
  • بدست آوردن فرکانس های طبیعی سازه
  • بدست آوردن توزیع دما در صفحات با شرایط مرزی
  • بدست آوردن فرکانس های طبیعی سازه ماهواره
  • حل معادله به روش نیوتن
  • حل دستگاه معادلات به روش تجزیه
  • حل دستگاه معادلات به روش sor
  • حل دستگاه معادلات به روش CG
  • بدست آوردن فرکانس های طبیعی سازه ماهواره
  • بدست آوردن جرم های موثرسازه ماهواره
  • مدلسازی سازه ماهواره هشت وجهی
  • بدست آوردن فرکانس های طبیعی سازه
  • بدست آوردن توزیع دما در صفحات با شرایط مرزی
  • برنامه نویسی طراحی چرخدنده
  • آنالیر هیدروفرمینگ لوله با آباکوس
  • بدست آوردن توزیع تنش در صفحات با شرایط مرزی
  • مدلسازی کنترلر PID
  • بررسی اثر تغییر عدد اشمیت بر پارامترهای مثل ناکس دمای پیک و.... در محفظه احتراق توربین گاز بوسیله CFD
  • شبیه سازی و مدلسازی فرایندهای مبرد چند جزئی (DMR و SMR) به منظور مایع‌سازی گاز طبیعی و بررسی اثر
  • نشت و تغییر ترکیبات اجزا مبرد مخلوطی بر عملکرد سیستم
  • بررسی عددی پارامترهای موثر بر فرایند کشش عمیق ورق دو لایه فولاد و آلومینیوم با آباکوس
  • محاسبات تهویه مطبوع بوسیله نرم افزار کریر (carrier)

سوالات متداول جهت انجام پروژه مکانیک

آیا حامی پیپر پروژه آماده هم دارد؟

گروه حامی پیپر زمانی که پروژه مکانیک آماده بشود آن را در خدمت کارفرما قرار داده و از روی سیستم و ایمیل خود به طور کامل پاک میکند. گروه حامی پیپر به هیچ عنوان پروژه فردی را در اختیار فرد دیگر قرار نخواهد داد. بنابراین پروژه آماده مکانیک نداریم.

آیا امکان دانلود پروژه های مکانیک از داخل سایت هست؟
قیمت انجام پروژه مکانیک چقدر است؟
چطور میتونم از کیفیت انجام پروژه مطمئن بشم؟
چقدر زمان برای انجام پروژه مکانیک نیاز دارید؟

ثبت سفارش انجام پروژه مکانیک

لطفا برای بررسی پروژه خود، از طریق ایکون روبرو پروژه مکانیک خود را ثبت کنید.

ارتباط با ما

شعبه1: تهران، خ 17 شهریور (شعبه قدیم)
شعبه2: قم (بزودی)

https://Trustseal.eNamad.ir/logo.aspx?id=78157&Code=nGl6n4OUkOzasJ1k2dRo